İşte en ucuz SUV modeller: 441 bin liradan satılan bile var

Piyasadaki en uygun SUV modellerini siz değerli okurlarımız için derledik. Listemizde Fiat Egea Cross, Dacia Duster, Kia Stonic, Hyundai Bayon, Opel Crossland, Seat Arona, Nissan Juke, Kia Sportage, Ford EcoSport ve Hyundai Kona var. Fiyatlar her ne kadar yüksek olsa da yine de erişilebilir modeller mevcut. En ucuz modelimiz 441 bin liradan kapıyı açıyor. Gelin birlikte markaların 2022 Ağustos fiyat listelerindeki en ucuz SUV modellerini birlikte inceleyelim.

İşte en ucuz SUV modeller: 441 bin liradan satılan bile var - Sayfa 1

Otomobil dünyasında büyük kapışma

Artık devir onların devri. Yıllardır sedan modellerin domine ettiği otomotiv pazarında SUV modeller hükümranlığını ilan etmiş durumda.

126
İşte en ucuz SUV modeller: 441 bin liradan satılan bile var - Sayfa 2

Otomobil alımlarında tercihin büyük oranda SUV’a dönüşmesi nedeniyle markaların büyük bir kısmı SUV modellere ağırlık vermeye başladı.

226
İşte en ucuz SUV modeller: 441 bin liradan satılan bile var - Sayfa 3

SUV trendi öyle bir yükselişte ki Türkiye’de 2022’nin ilk üç ayında yapılan araç satışlarında sedan otomobillerin neredeyse tamamen öldüğünü ortaya koydu.

326
İşte en ucuz SUV modeller: 441 bin liradan satılan bile var - Sayfa 4

Bu nedenle SUV araç modelleri ile yakından ilgilenen otomobil tutkunları için dikkat çeken bir fiyat listesi hazırladık.

426