İşte Delta varyantında en şanssız yaş grubu! On binlerce hasta incelendi

Hindistan'da ortaya çıkan delta varyantı yayılmaya devam ediyor. Türkiye'de delta varyantlı güncel vaka sayısını Sağlık Bakanı Koca açıkladı. 284 olan sayı bir haftada 3 kat arttı ve 750'ye yükseldi. Yapılan bir araştırma ise delta varyantından en fazla etkilenen yaş grubunu ortaya çıkardı.

İşte Delta varyantında en şanssız yaş grubu! On binlerce hasta incelendi - Sayfa 1

Dünya tabiri caizse yaklaşık iki yıldır koronavirüs ile yatıp koronavirüs ile kalkıyor. Gezegenimizin bir numaralı ortak gündemi olmaya devam eden Kovid-19 200 milyona yakın insana bulaştı.
 

110
İşte Delta varyantında en şanssız yaş grubu! On binlerce hasta incelendi - Sayfa 2

Virüs nedeniyle küresel can kaybı 4 milyo barajını geçerken bilim dünyası Kovid-19'a çare bulmak için sayısız araştırmaya imza attı. Bunun neticesinde pek çok aşı geliştirilmiş durumda.
 

210
İşte Delta varyantında en şanssız yaş grubu! On binlerce hasta incelendi - Sayfa 3

Ancak koronavirüs son dönemde varyantlar ile gündemde. Koronavirüsün ilk kez Hindistan'da görülen ve 'Delta' adı verilen tipi tüm dünyada yayılmaya ve vaka sayılarını artırmaya devam ediyor.
 

310
İşte Delta varyantında en şanssız yaş grubu! On binlerce hasta incelendi - Sayfa 4

Delta varyantı nedeniyle pandemi önlemlerini gevşeten pek çok ülke kısıtlamaları geri getirme kararı aldı. Zira bu varyant orijinal virüsten çok daha bulaşıcı.
 

410