İşte Aytaç Kara'nın Kasımpaşa'da kadro dışı kalma nedeni

Kasımpaşa, Beşiktaş karşısında galibiyet golünü atan futbolcuyu kadro dışı bıraktı. Oyundan alınınca kulübe yerine direkt soyunma odasına giden Aytaç, maç sonrası galibiyet kutlaması için döndüğü sahada Serkan Reçber’le tartıştı. Reçber’in üzerine yürüyen tecrübeli oyuncu, dün yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı.

İşte Aytaç Kara'nın Kasımpaşa'da kadro dışı kalma nedeni - Sayfa 1

Lider Beşiktaş’ı 1-0 yenen Kasımpaşa’da dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Lacivert beyazlı kulüp, galibiyet golünü atan Aytaç Kara’yı kadro dışı bıraktı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Aytaç Kara, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştır” denildi.

İşte Aytaç Kara'nın Kasımpaşa'da kadro dışı kalma nedeni - Sayfa 2

HADDADi UZAKLAŞTIRDI

Karşılaşmanın 19. dakikasında ceza alanı dışından attığı şutla kaleci Ersin’i avlayan Aytaç, 57. dakikada sarı kart görmüş ve 66. dakikada oyundan çıkarılmıştı.

İşte Aytaç Kara'nın Kasımpaşa'da kadro dışı kalma nedeni - Sayfa 3

 Kenara alınmasına sinirlenerek teknik direktör Şenol Can’a tepki gösteren tecrübeli futbolcu, yedek kulübesi yerine direkt soyunma odasına gitti. Bu sırada kendisini uyaran Kasımpaşa CEO’su Serkan Reçber’le de tartışan Aytaç, maç bittikten sonra galibiyet kutlaması için sahaya döndüğünde Reçber’le tekrar gerginlik yaşadı. 

İşte Aytaç Kara'nın Kasımpaşa'da kadro dışı kalma nedeni - Sayfa 4

Araya giren takım arkadaşı Usame Haddadi, Aytaç’ı, Reçber’in yanından uzaklaştırarak olayın büyümesi engelledi.