İşte 0.99 faizli konut kredisi veren bankalar – Kira öder gibi ev sahibi olun

Konutta yüzde 0,99 faizli kredi başvuruları ne zaman yapılacak? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredi faiz oranı ne kadar? Kimler başvuru yapabilecek? Merak edilen soruların yanıtlarını sizler için araştırdık. İşte kira öder gibi ev sahibi olmanın tüm detayları…

İşte 0.99 faizli konut kredisi veren bankalar – Kira öder gibi ev sahibi olun - Sayfa 1

Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklamalar arasında ilk kez konut sahibi olacak vatandaşlar için 3 ayrı paket halinde konut finansmanı sunulacağı da bulunuyordu.

117
İşte 0.99 faizli konut kredisi veren bankalar – Kira öder gibi ev sahibi olun - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklamaların ardından dar ve orta kesim ailelerini ev sahibi yapacak 0.99 faizli konut kredisi verecek olan bankalar merak edildi.

217
İşte 0.99 faizli konut kredisi veren bankalar – Kira öder gibi ev sahibi olun - Sayfa 3

Yapılan araştırmalarda, “0.99 kredi veren bankalar hangileri?”, “Konut kredi faizleri nasıl hesaplanır?” sorularına cevap aranmaya başladı.

317
İşte 0.99 faizli konut kredisi veren bankalar – Kira öder gibi ev sahibi olun - Sayfa 4

0.99 konut kredisi faiz oranı ile birlikte 10 yıla kadar vade seçeneği geleceğini açıklayan Erdoğan, ekonomide yaşanmakta olan gelişmeleri yakından takip ettiklerini, çözüm için ise vatandaşın yararına sunmak için çeşitli destek paketi çalışmalarının yürütüldüğünü ifade etti.

417