İstanbullu Gelin'de şok! 3 ana karakter diziden ayrılıyor

Sadece Türkiye'de değil yurt dışında da severek izlenen Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştıkları İstanbullu Gelin sezonu, 3 kemik karakterini çıkartarak veda edecek.

İstanbullu Gelin'de şok! 3 ana karakter diziden ayrılıyor - Sayfa 1

Sadece Türkiye'de değil yurt dışında da severek izlenen Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştıkları İstanbullu Gelin sezonu, 3 kemik karakterini çıkartarak veda edecek.

İstanbullu Gelin'de şok! 3 ana karakter diziden ayrılıyor - Sayfa 2

İstanbullu Gelin dizisinin hayranları, heyecanla 8 Haziran’daki sezon finalini bekliyor. Neyse ki önümüzde birkaç bölüm daha var... Bu arada dizinin nasıl bir final yapacağına dair dedikodular da gelmeye başladı. Konuşulanlara göre İstanbullu Gelin ekibinden Murat Aygen (Can), Berkay Hardal (Murat) ve Hira Koyuncuoğlu (Bade) sezon finalinde diziden ayrılacaklar. Can karakteri, Faruk'un oğlu Emir'e İstanbul'a taşınacağını söyleyerek hafiften veda sinyalleri verdi. Zaten Murat Aygen'in diziyle kısa süreli anlaşma yaptığını biliyorduk. Ancak dizi ekibi tarafından çok sevildiği için rolü uzatılmıştı.

İstanbullu Gelin'de şok! 3 ana karakter diziden ayrılıyor - Sayfa 3

Hemen her dizi her sezon, tıpkı bu sezon da olacağı gibi irili ufaklı kayıplar verir... Bazı kayıplar öyle ani olur ki, sezon finalini bile bekleyemez! Örneğin kemik kadrodan iki karakteri önümüzdeki bölümde kaybedeceğiz gibi görünüyor. 

İstanbullu Gelin'de şok! 3 ana karakter diziden ayrılıyor - Sayfa 4

Boran Ailesi mensubu Murat ve yeni gelin Bade, sezon finalini beklemeden diziden ayrılacaklar. Özcan Deniz’in küçük kardeşi Murat (Berkay Hardal) ve eşi Bade'nin (Hira Koyuncuoğlu), önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde Bursa'dan taşınmaları, dolayısıyla hikayeden çıkmaları bekleniyor. Bu ani ayrılığın sebebini tam bilmiyoruz ama dedikodulara göre Berkay Hardal, sözleşmesi devam etmesine rağmen yapım şirketine ayrılmak istediğini söylemiş. Haliyle bir gerginlik yaşanmış. Bu durumlarda ben hep yapım şirketini haklı bulurum. Sezon ortasında ayrılmak ne demek yani? "İki dişini sık da, finali bekle" demezler mi adama? Hayır; sözleşmesi de devam ediyor üstelik...