İstanbul'da plajlar pandemisiz döneme hazırlanıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz sezon tatilcileri maskeli ve mesafeli ağırlayan plajlar, yeni döneme hazırlanıyor. Sarıyer Kilyos'ta yeni sezonu bekleyen plajlardaki hazırlıklar tüm hızı ile sürüyor. Havaların ısınması ile birlikte hafta sonundan itibaren açılması beklenen plajlarda, hummalı bir çalışma yapılıyor.

İstanbul'da plajlar pandemisiz döneme hazırlanıyor - Sayfa 1

Koronavirüsle mücadelede normalleşme sürecine geçilirken, Sarıyer Kilyos'ta yeni sezonu bekleyen plajlardaki hazırlıklar da tüm hızı ile sürüyor. Havaların ısınması ile birlikte hafta sonundan itibaren açılması beklenen plajlarda, hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor. 

114
İstanbul'da plajlar pandemisiz döneme hazırlanıyor - Sayfa 2

Plajlarda bulunan tuvalet ve duş alanları gibi ortak kullanım alanları, tatilciler için hazırlandı. 

214
İstanbul'da plajlar pandemisiz döneme hazırlanıyor - Sayfa 3

Yeni sezonda maskesiz döneme geçilmiş olsa da, plajlarda bulunan iki şezlong arası 60 santimetre, şezlong grupları arasındaki mesafe ise 2 metre kuralına uygun olarak düzenlendi. 

314
İstanbul'da plajlar pandemisiz döneme hazırlanıyor - Sayfa 4

"YASAK KALKTI AMA KURALLARA UYMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Kilyos'ta plaj yöneticisi olarak görev yapan Abdullah Yanlı, hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirterek, "Havaların ısınmasıyla birlikte önümüzdeki hafta plajları açmayı düşünüyoruz. 40 yıldır buradayız böyle bir soğuk görmedik. Önümüzdeki cumartesi gününden itibaren kapıları açmayı planlıyoruz. 

414