İstanbul'da motosikletçiler 15 Temmuz şehitleri için konvoy oluşturdu

İstanbul Valiliğince, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde; motosikleti üzerinde şehit olan Yılmaz Ercan'ın anısına "15 Temmuz Demokrasi Şehidi Yılmaz Ercan’ın Aziz Hatırasına 251 Motosikletli ile 251 Şehidi Anma Programı" düzenlendi.

İstanbul'da motosikletçiler 15 Temmuz şehitleri için konvoy oluşturdu - Sayfa 1

Motosikletçiler, FETÖ`nün 15 Temmuz 2016`daki darbe girişiminde motosikleti üzerinde şehit olan Yılmaz Ercan anısına düzenlenen organizasyonda, konvoy oluşturdu.
 

İstanbul'da motosikletçiler 15 Temmuz şehitleri için konvoy oluşturdu - Sayfa 2

Ayasofya Meydanı`ndan hareket eden motosikletliler, 20 kilometrelik rotada Avrasya Tüneli`nden de geçerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü`ne kadar konvoy halinde gitti.
 

İstanbul'da motosikletçiler 15 Temmuz şehitleri için konvoy oluşturdu - Sayfa 3

İstanbul Valiliğinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlediği organizasyona, 15 Temmuz`daki darbe girişimindeki 251 şehidin anısına 251 motosikletçinin katılması planlandı ancak yoğun ilgi nedeniyle bu sayı 1000`e yaklaştı.
 

İstanbul'da motosikletçiler 15 Temmuz şehitleri için konvoy oluşturdu - Sayfa 4

Organizasyona İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Sakarya Milletvekili ve dünya şampiyonu eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası`nda yarışan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, motosikletli polis, jandarma ve zabıta ekipleri ile birçok motosiklet kulübü temsilcisi katıldı.