İstanbul'da lapa lapa kar yağışı: Muhteşem kar geliyor!

Sabah kentin genelinde görülen yağış etkisini kaybetti. Yağışın İstanbul'da bu gece sulu kar şeklinde tekrar başlaması, özellikle pazar ve pazartesi günü yoğun şekilde görülmesi bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, ''4 yıldır böyle yoğun bir kar yağışı yoktu. 20-30 santimetrenin üzerinde kar yağışı alabileceğiz. Muhteşem kar geliyor'' dedi.

İstanbul'da lapa lapa kar yağışı: Muhteşem kar geliyor! - Sayfa 1

Uzun süredir kurak geçen günlerin ardından ülke genelinde kış etkisini göstermeye başladı. Salıya kadar yoğun kar yağışları var. Sıcaklıkların daha da düşmesi bekleniyor.

121
İstanbul'da lapa lapa kar yağışı: Muhteşem kar geliyor! - Sayfa 2

Kar yağışı daha çok İstanbul'un kuzeyinde ve yüksek semtlerde etkili oluyor. Sarıyer, Arnavutköy, Eyüpsultan, Kağıthane, Gaziosmanpaşa, Beykoz, Ümraniye ve Üsküdar'da kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

221
İstanbul'da lapa lapa kar yağışı: Muhteşem kar geliyor! - Sayfa 3

İstanbul Valiliği de bugün için uyarı açıklaması yaptı. Dışarı çıkacak vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü kar yağışının öğle saatlerine kadar süreceğini duyurdu.

321
İstanbul'da lapa lapa kar yağışı: Muhteşem kar geliyor! - Sayfa 4

İSTANBUL'A YOĞUN KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR 

İstanbul'daki kar yağışı öğle saatlerinden itibaren kesilecek. Cumartesi akşamı önce sulu kar var. Pazar ve pazartesi yoğun kar yağışı bekleniyor.

421