İstanbul'da akıl almaz tuzak kamerada! Sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşan adam kâbusu yaşadı

Sosyal medyadan tanıştığı adamla buluşmak için günlük kiralık daire ayarladı, buluşmaya gelen adan hayatının şokunu yaşadı. İstanbul'un Şişli ilçesinde geçtiğimiz ay yaşanan olayda V. S. adlı adam, C. Ü.'nün kendisine belirttiği adrese geldi, daha sonra art arda daireye girdiler. Kısa süre sonra ise üst kattan inen iki şahıs daireye girip V. S.'ye dehşeti yaşattı. Genç kız bu sırada daireden kaçıp uzaklaştı, şahıslar da tehdit ve gasp ettiği adamla ayrıldı.

İstanbul'da akıl almaz tuzak kamerada! Sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşan adam kâbusu yaşadı - Sayfa 1

Günlük kiralık evde V. S.'nin yaşadığı dehşete ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Güvenlik kamerasını inceleyen emniyet ekipleri, evi kiraya veren Y. A.'dan evi kiralayanın C. Ü. olduğunu öğrenince harekete geçti. C. Ü. kendi evinde yakalandı. İfadesinde evdeki gaspçı 2 şahısla ilgili söyledikleri dikkat çeken C. Ü. tutuklandı. Ev sahibine de para cezası kesildi.

 

111
İstanbul'da akıl almaz tuzak kamerada! Sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşan adam kâbusu yaşadı - Sayfa 2

Şişli Gülbahar Mahallesi'nde önceki ay yaşanan olayda, sosyal medya üzerinden V.S. isimli adamla tanışan C. Ü., günlük kiralık bir evde buluşma ayarladı. Ardından genç kız, V.S.'yi ayarladığı eve davet etti. 

211
İstanbul'da akıl almaz tuzak kamerada! Sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşan adam kâbusu yaşadı - Sayfa 3

Akşam saatlerinde binaya giren adam, genç kızın telefondan söylediği daireye girdi. Bir süre sonra üst kattan aşağıya inen iki şahıs, daireye girerek V.S.'yi tehdit etti. 

311
İstanbul'da akıl almaz tuzak kamerada! Sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşan adam kâbusu yaşadı - Sayfa 4

Zor kullanan iki şahıs, 7 bin lirasını ve cep telefonunu gasp ettikleri V.S. ile birlikte daireden ayrıldı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

411