İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İşte Meteoroloji'nin hava tahmin raporu

İstanbul'a düşecek kışın kar için tarih bilgisi Meteoroloji'den geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre ise İstanbul’da 15 Ocak Cuma günü karla karışık yağmur beklendiği bildirildi.

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İşte Meteoroloji'nin hava tahmin raporu - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul başta olmak üzere yurt geneline ilişkin son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı yapıldı. Aralık ayı sonu itibari ile sıcaklıklar hissedilir derecede düşüş gösterirken, ülkemizin hemen hemen her bölgesinde soğuklar etkisini hissettiriyor.

112
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İşte Meteoroloji'nin hava tahmin raporu - Sayfa 2

Türkiye'de, yarından itibaren kuzey ve batı bölgelerde yağmur görülecek. Yağışların çarşamba gününden itibaren ülke geneline yayılması, iç kesimlerde Ankara başta olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görülmesi bekleniyor. Gelen son dakika bilgilerine göre ise İstanbul’da 15 Ocak Cuma günü karla karışık yağmur beklendiği bildirildi.
 

212
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İşte Meteoroloji'nin hava tahmin raporu - Sayfa 3

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre Türkiye, yarından itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına girecek.

312
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İşte Meteoroloji'nin hava tahmin raporu - Sayfa 4

Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinde görülecek yağışların, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesinde zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

412