İstanbul için peş peşe uyarılar

İBB, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un verilerine, İstanbul'da bugün öğleden sonra kar yağışı etkili olacak. İBB'nin duyurusunda, gizli buzlanma ve don uyarısının yanı sıra vatandaşların ev ve iş yerlerinde soba ve baca gazı zehirlenmesine karşı dikkatli olması da istendi.

İstanbul için peş peşe uyarılar - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un verilerine göre, İstanbul'da bugün öğle saatlerinden itibaren kar yağışının etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

111
İstanbul için peş peşe uyarılar - Sayfa 2

İBB'nin duyurusunda don ve buzlanmanın yanı sıra ev ve işyerlerinde soba ve baca gazı zehirlenmesine karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.

211
İstanbul için peş peşe uyarılar - Sayfa 3

İBB'den yapılan açıklamada Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin bugün Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği, İstanbul'da ise bugün öğle saatlerinden itibaren sıcaklıkların kar değerlerine gerilemesinin beklendiği belirtildi. 

311
İstanbul için peş peşe uyarılar - Sayfa 4

Kar yağışının özellikle Boğaz çevresi ile Anadolu yakasında görülmesi beklendiği, yağışların şehir merkezinde karla karışık yağmur ve aralıklarla hafif kar, Arnavutköy, Sarıyer, Beykoz, Şile, Aydos, Kurtköy gibi yüksek kesimlerde ise kar şeklinde yağacağı ifade edildi.

411