Boluspor’un Ukraynalı kalecisinden "Savaşı durdurun" çağrısı

Spor Toto 1’inci Lig ekibi Beypiliç Boluspor’un Ukraynalı kalecisi Rybka, "Annem ve babam Kiev’de yaşıyor. Onlarla tabi ki her konuştuğumda annem sürekli ağlıyor. Bu savaşı durdurun. İnsanlar normal bir şekilde yaşamaya devam etsin" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Boluspor’un Ukraynalı kalecisinden "Savaşı durdurun" çağrısı

Spor Toto 1’inci Lig takımlarından Boluspor, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısının ardından FIFA'nın ülkelerini terk eden Ukraynalı futbolculara, kayıt döneminin kapalı olduğu bir ülkenin kulübüyle sözleşme imzalayabilme imkanı tanımasıyla birlikte Ukraynalı kaleci Oleksandr Rybka ile sezon sonuna kadar anlaşma yaptı.

Beypiliç Boluspor’un Ukraynalı kalecisi Rybka, kulübün Karaçayır Mahallesi’nde bulunan tesislerinde gazetecilere açıklamada bulundu.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı hakkında da değerlendirme yapan Rybka, "Açıkçası bu konu hakkında bir şeyler söylemek çok zor. Şu anda oradaki durum çok tehlikeli ve çok kötü bir durum. Şu anda orada kadınlar ve çocuklar öldürülüyor. Benim sadece söyleyebileceğim şey, oradaki durumun bir an önce bitmesi. Bugün, yarın ya da bir an önce bitsin" ifadesini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER