Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Vesayet yanlısı bir zihniyetin ne yazık ki hala canlı olduğunu görüyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Bugün hala siyasi tarihimizden de milletimizin sandıkta verdiği cevaplardan da gerekli dersi almamış vesayet yanlısı bir zihniyetin ne yazık ki hala canlı olduğunu görüyoruz. Vesayeti yol arkadaşı olarak seçenlere bir kez daha sesleniyoruz; Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye’de darbelerin kökünü ve kalıntılarını kazımaya kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Vesayet yanlısı bir zihniyetin ne yazık ki hala canlı olduğunu görüyoruz

Ankara’da bir otelde Azerbaycan Milli Günü resepsiyonu düzenlendi.

Resepsiyonun açılış konuşmasını gerçekleştiren Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov, Azerbaycan’ın dünyada söz sahibi olan önemli devlete dönüştüğünü, dünyada alınan önemli kararlarda söz sahibi olduğunu belirtti.

Azerbaycan ordusunun 2020 yılında Azerbaycan topraklarını Ermenistan işgalinden kurtarmasının önemli olduğunu söyleyen Büyükelçi Mammadov, “Azerbaycan 44 günlük muharebede işgal altında topraklarımızı azad ederek Sovyetler döneminde kontrolünü kaybetmiş sınırlarını geriye döndürmüştür. Her bir Azerbaycanlı için gurur kaynağı ve geleceğe bakış göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER