için kaldı

İBB nakliyat İYİ Parti'nin hizmetinde

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı, Bağdat Caddesi’nden yeni yerine taşındı. İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar’ın koordine ettiği taşınma işleminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin imkanları kullanıldı. Eşyalar belediyeye ait hizmet kamyonu ile taşınırken, İBB personelleri de bu işleme yardım etti.

GASTE24 GASTE24
İBB nakliyat İYİ Parti'nin hizmetinde

İstanbul Maltepe İYİ Parti İlçe Başkanlığı, Bağdat Caddesi 367 numarada bulunan merkezini, Maltepe’deki özel bir diş sağlığı merkezinin üst katına taşıdı. 24 Aralık’ta gerçekleştirilen taşınma işleminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin imkanları kullanıldı.

Eşyalar, üzerinde “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hizmet Aracı” yazan, İBB Başkanlığı'na hizmet veren sivil plakalı kamyona yüklenerek yeni yerine götürüldü.

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar’ın koordine ettiği taşınma işlemine, İBB personelleri de katıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER