İslam Memiş'ten 'gram altın' için yeni uyarı

Ekonomi yazarı, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Ciddi bir baskı ve manipülasyon var" diyerek gram altın ve gram gümüş uyarısı yaptı. Memiş, dolar, altın, euro ve gümüş tahminlerini de açıkladı.

İslam Memiş'ten 'gram altın' için yeni uyarı - Sayfa 1

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten özellikle gram altın ve gümüş için uyarılar geldi. Memiş, "Altın ve gümüş için bu fırsatları kaçırmayın" başlıklı videosunda yeni değerlendirmelerde bulundu.

114
İslam Memiş'ten 'gram altın' için yeni uyarı - Sayfa 2

Memiş, "Piyasalarda hangi fiyatlamalar oluyor, altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüşler devam eder mi, döviz kurlarında yükseliş olur mu, ev, araba alacak yatırımcılar neler yapabilir, bu gibi soruların cevabını vermeye çalışacağım" dedi.
 

214
İslam Memiş'ten 'gram altın' için yeni uyarı - Sayfa 3

Memiş, şöyle devam etti: Borsa tarafında ucuz hisse senetleri olduğunu, yaz aylarında yukarı yönlü hareketler olacağını tahmin ediyorum. Rakamsal değerler bana uygun olduğunu gösteriyor.
 

314
İslam Memiş'ten 'gram altın' için yeni uyarı - Sayfa 4

BDDK kararı sonrası dolar 16.02'yi test edip dar bant aralığına sıkıştı. Yukarıda 16.75 seviyesini direnç seviyesi olarak belirledi. Önümüzdeki iki ay boyunca, dolar TL kuru 16-17 bant aralığında dalgalanır. 

414