İslam Memiş'ten 'gram altın' için çarpıcı uyarı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde dolar bulunduranlara önerilerde bulunurken, gram altın yatırımı konusunda da 'Bu fiyattan kimse bulamaz' diyerek, tarih verip uyardı. Memiş ayrıca, 'yeni bir sorti yapacağız' dedi, bunun için de tarih açıkladı.

İslam Memiş'ten 'gram altın' için çarpıcı uyarı! - Sayfa 1

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin gibi yatırım araçlarına yönelik yeni değerlendirmeler geldi. Memiş, dolar yerine kesinlikle önerdiği yatırım aracını duyururken, gram altın için rakam vererek uyardı.
 

117
İslam Memiş'ten 'gram altın' için çarpıcı uyarı! - Sayfa 2

TEMMUZ VE AĞUSTOS AYINDA PİYASALARDA NE BEKLENİYOR?

"Dolarım var nasıl değerlendirebilirim?" başlıklı videosunda, açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığını, kişisel yorum olduğunu vurgulayan İslam Memiş, şu değerlendirmelerde bulundu: 

217
İslam Memiş'ten 'gram altın' için çarpıcı uyarı! - Sayfa 3

Bu hafta piyasaları geride nasıl bırakıyoruz, hangi gelişmeler yaşandı, TL'de bekleyenler, altın, gümüş almak isteyenler ne yapmalı gibi soruların cevabını vermeye çalışacağım. Bu hafta, alım için gayet güzel bir haftayı geride bırakıyoruz. 

317
İslam Memiş'ten 'gram altın' için çarpıcı uyarı! - Sayfa 4

 TL'de bekleyen arkadaşlar, 3 hafta önce varlıklarını satanlar, bu hafta kademeli bir şekilde varlıklarını yerine koydu. Bu haftaki uyarıları dikkate alanlar, kademeli alımlarını yaparak, alımı burada bitirdiler. Bundan sonraki süreçlerde de ara ara yukarı yönlü hareketler, tepki alımları olsa da belli bant aralığında temmuz ve ağustosu geçiren bir piyasa olacak. Biz artık beklemeye devam edeceğiz.

417