Irmak Ünal: Virüs cep telefonundan bulaştı

Korona virüse yakalanan oyuncu Irmak Ünal'dan güzel haber gelmişti. Ünal, takipçilerine uyarılarda bulundu. Virüsün arkadaşından geçtiğini söyleyen 43 yaşındaki oyuncu, "Telefonumu eline aldı ve uzun süre onda kaldı. Sonrasından da ben telefonda görüşme yaptım. Bunun virüsün bulaşmasında çok büyük etken olduğunu düşünüyorum" dedi.

Irmak Ünal: Virüs cep telefonundan bulaştı - Sayfa 1

Koronavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra bir süre hastanede tedavisi yapılan ve o süreci zor atlattığını söyleyen Irmak Ünal, takipçilerine uyarılarda bulundu.
 

Irmak Ünal: Virüs cep telefonundan bulaştı - Sayfa 2

CEP TELEFONUNDAN BULAŞTI 
Yurt dışından gelen arkadaşından kendisine virüsün bulaştığını söyleyen Ünal, yaşadığı anları ve bulaşma sürecini sosyal medyadan anlattı. Hastaneden taburcu olan oyuncu, "Virüsün bulaştığı ortam bir arkadaşımın evinde kahve sohbetidir. Ancak şu detay fark yarattı, telefonumu eline aldı ve uzun süre onda kaldı. Sonrasından da ben telefonda görüşme yaptım. Bunun virüsün bulaşmasında çok büyük etken olduğunu düşünüyorum. O gün 2 arkadaşıma daha bulaştı ama ben ağır geçirdim” dedi.

Irmak Ünal: Virüs cep telefonundan bulaştı - Sayfa 3

Hastalığa karşı herkesi dikkatli olmaya çağıran Ünal, “Etrafta ‘Bir şey yok. Oldum bitti’ diyenleri dinlemeyin” dedi.
 

Irmak Ünal: Virüs cep telefonundan bulaştı - Sayfa 4

KORONAVİRÜSE YAKALANAN IRMAK ÜNAL TECRÜBELERİNİ SEVENLERİYLE PAYLAŞMIŞTI
Irmak Ünal’ın açıklamalarından satır başları şöyle; "Son dört gündür koronavirüsü ile boğuşuyorum. ‘Boğuşuyorum’ diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum."