İrfan Can Kahveci - Galatasaray flörtünde önemli gelişme!

İrfan Can Kahveci, transferin en gözde ismi haline gelirken Galatasaray, Başakşehir'le pazarlıklarını sürdürüyor. İşte Göksel Gümüşdağ - Abdurrahim Albayrak görüşmesinin detayları...

İrfan Can Kahveci - Galatasaray flörtünde önemli gelişme! - Sayfa 1

Galatasaray ile Başakşehir arasında İrfan Can Kahveci satrancı... Başakşehir, karlı bir anlaşmaya imza atmaya çalışırken, Galatasaray ise olabildiğince düşük maliyetlerle ya da takasla bu transferi bitirmek istiyor. Yıldız oyuncunun sözleşmesinin 2024'te bitmesi Başakşehir'in elini güçlendirirken, Galatasaray'ın kozu ise oyuncunun sarı kırmızılı takımda forma giymek istemesi. İşte 4 maddede transferin perde arkası ve yaşananlar...

İrfan Can Kahveci - Galatasaray flörtünde önemli gelişme! - Sayfa 2

Henry Onyekuru'yu Monaco'dan satın alma opsiyonu ile kiralık olarak yeniden kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, İrfan Can Kahveci için de bütün imkânlarını zorluyor.

İrfan Can Kahveci - Galatasaray flörtünde önemli gelişme! - Sayfa 3

 Galatasaray, Fatih Terim'in çok istediği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için Başakşehir'le yoğun bir pazarlık sürdürüyor.

İrfan Can Kahveci - Galatasaray flörtünde önemli gelişme! - Sayfa 4

İŞTE MADDE MADDE İRFAN CAN GERÇEKLERİ:

1- Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak arasında geçen hafta görüşme gerçekleşti.
2- Başkan Gümüşdağ pazarlıkta İrfan Can Kahveci'ye 10 milyon Euro değer biçince takas ve zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülleri masaya koyuldu.