İngiltere bu iğrençliği konuşuyor...

İngiltere'de 20 yaşındaki genç bir kız, 13 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girdi. Bakıcılığını yaptığı çocuktan hamile kalan genç kız, çocuğun annesine "Babaanne oluyorsun" diyerek müjdeyi verdi.

İngiltere bu iğrençliği konuşuyor... - Sayfa 1

İngiltere'de genç bir kız, 13 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girdi. Bakıcılığını yaptığı çocuktan hamile kalan genç kız, önce çocuğun babasını suçladı daha sonra 13 yaşındaki çocuğun kendisine tecavüz ettiğini söyledi.
 

110
İngiltere bu iğrençliği konuşuyor... - Sayfa 2

İngiltere'de 20 yaşındaki Leah Cordice isimli bakıcı, 2017 yılında aile dostu ve yakın arkadaşı olan bir kadın tarafından 13 yaşındaki oğluna bakıcılık yapmak için işe alındı. Leah, bakıcılığını üstlendiği çocukla, annesi evde değilken korumasız bir şekilde cinsel ilişkiye girdi ve hamile kaldı.
 

210
İngiltere bu iğrençliği konuşuyor... - Sayfa 3

DNA sonucu gerçeği ortaya çıkardı
Olayın ortaya çıkmasından sonra anne, Leah Cordice'e dava açtı. Leah, bebeğinin babasının 13 yaşındaki çocuğun babası olduğunu söyledi.

310
İngiltere bu iğrençliği konuşuyor... - Sayfa 4

Ancak DNA sonuçlarına göre, bebeğin, ilişkiye girdiği 13 yaşındaki çocuktan olduğu ortaya çıkınca kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Cordice mağdur hakkında; “Her zaman benden hoşlanıyordu. Beni sıkıştırır ve rahatsız ederdi, uygunsuz şeyler yapardı.” dedi.
 

410