IFAB'dan Alanyaspor-Fenerbahçe maçı yorumu geldi!

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 yenildiği karşılaşmanın yankıları devam ediyor. Fenerbahçe zorlu mücadelede olan tartışmalı taç atışı pozisyonu için TFF'ye maçın tekrar ettirilmesiyle alakalı başvurusunu yaptı. Uluslararası Futbol Birliği Kurulu da bu pozisyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

IFAB'dan Alanyaspor-Fenerbahçe maçı yorumu geldi! - Sayfa 1

Ligde 4'ncü haftanın tartışmaları sürüyor. Alanyaspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından kural hatası iddiaları spor kamuoyuna damgasını vurdu.

Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Lig'in 4'ncü hafta maçında kural hatası olduğu gerekçesiyle TFF'ye başvuran sarı-lacivertliler, maçın tekrarlanmasını istiyor.

IFAB'dan Alanyaspor-Fenerbahçe maçı yorumu geldi! - Sayfa 2

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇINDAKİ KURAL HATALARI NELER?

Fenerbahçe'ye göre Alanyaspor maçında iki kural hatası yapıldı. bunlardan birincisi; ilk gol öncesi Alanyaspor oyuncusu tacı yanlış yerden kullandı ve top tekrardan ev sahibi ekibe verildi.

IFAB'dan Alanyaspor-Fenerbahçe maçı yorumu geldi! - Sayfa 3

Sarı-lacivertliler, ikinci kural hatasının ise ikinci gol öncesi Cisse'nin henüz ceza sahasını terk etmeden kalecinin topu oyuna sokmasını gösterdi.

IFAB'dan Alanyaspor-Fenerbahçe maçı yorumu geldi! - Sayfa 4

KANARYA KONUYU TFF'YE TAŞIDI

Fenerbahçe yönetimi ise Alanya maçında tespit ettikleri bu 2 durumu ise Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirerek, maçın tekrarlanmasını istedi.