İddialı proje Bir Zamanlar Çukurova kaldırıldı; ATV'den beklenmedik karar

ATV ekranlarında yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana seyircinin büyük ilgi gösterdiği Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm beklenirken şok etkisi yaratan bir gelişme yaşandı. Olayın perde arkasında yaşanılan gelişmeleri sizler için araştırdık…

İddialı proje Bir Zamanlar Çukurova kaldırıldı; ATV'den beklenmedik karar - Sayfa 1

Bir dönem dizisi ve çarpık ilişkilerin ele alındığı ekranların rekortmen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 4 sezondur fırtınalar estirmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosunun bile değiştiği dönemlerde ilgiyle takip edilen dizide son gelişmeler seyircinin iyice kafasını karıştırmaya devam ediyor.

114
İddialı proje Bir Zamanlar Çukurova kaldırıldı; ATV'den beklenmedik karar - Sayfa 2

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ana karakterler ve başrol oyuncularının kadrodan ayrılmasının ardından dizi final yapacak diye beklenirken yeni oyuncuların dahil olmasıyla birlikte heyecan daha da artmış durumda.

214
İddialı proje Bir Zamanlar Çukurova kaldırıldı; ATV'den beklenmedik karar - Sayfa 3

Yeni sezonda başrol oyuncusu olarak seyircinin karşısına çıkan İbrahim Çelikkol seyirciden tam not alırken partneri Hilal Altınbilek ile birlikte güze bir uyum yakaladı.

314
İddialı proje Bir Zamanlar Çukurova kaldırıldı; ATV'den beklenmedik karar - Sayfa 4

İki oyuncun yanı sıra başarılı oyuncuların yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yılbaşı nedeni ile ekranlara bir süre ara vermişti.

414