İbrahim Tatlıses: Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım

Türkücü İbrahim Tatlıses, 7 çocuğu olduğu için pişman olduğunu belirterek, "Şimdiki aklım olsa o kadar çocuk yapmazdım. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 3 tane yeter de artar" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses: Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım - Sayfa 1

'İmparator' lakaplı usta sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta isyan etti. 7 çocuğu bulunduğu için yaşadığı pişmanlığı dile getiren Tatlıses'in paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Usta sanatçı paylaşımında 'Şimdi ki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım!' dedi.
 

İbrahim Tatlıses: Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım - Sayfa 2

Son dönemde oğlu Ahmet Tatlı ve kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı.

 

.

İbrahim Tatlıses: Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım - Sayfa 3

Paylaşımıyla adeta isyan eden Tatlıses, 7 çocuğu bulunduğu için yaşadığı pişmanlığı dile getirdi. Sitemli paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

 
 

.

İbrahim Tatlıses: Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım - Sayfa 4

Tatlıses paylaşımında şu sözlere yer verdi: Şimdi ki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin vermiyorsa da o zaman hiç vermesin çünkü; azı karar çoğu zarar. Cumhur Başkan'ımızın dediği gibi 3 tane yeter artar bile!!