Yonca Evcimik: Kendime sansür uygulamıyorum

Yonca Evcimik 1990’lar popunun simge isimlerinden. Kendini, “Benim içime ergen kaçmış. Hiç büyütmeye niyetim yok” diye anlatıyor. Günümüz popunda ona göre, “ayaklar baş olmuş”. Evcimik’le YouTube kanalında başladığı, ‘Evcimik Cumhuriyeti’ isimli programı vesilesiyle görüştük. Kendi deyişiyle dibine kadar yaşadığı hayatının detaylarını konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yonca Evcimik: Kendime sansür uygulamıyorum

42 senedir sahnede. ‘Abone’, ‘Kendine Gel’, ‘8.15 Vapuru’ gibi şarkıları bir döneme damga vurdu. Dansları, kıyafetleri ve cesur şarkı sözleriyle hep gündemde kaldı: “Ben hep cesurdum. Hayatım boyunca hiç ‘mış muş’ gibi yapmadım” diye anlatıyor. Zaman ona adeta ters işliyor. Her geçen sene daha gençleşiyor ve enerjisini hiç kaybetmiyor, bu özelliğinin doğuştan geldiğini söylüyor. ‘Evcimik Cumhuriyeti’nde beş kişilik bir ekiple hayatını, hakkında merak edilenleri ve bu enerjisini gözler önüne seriyor.

Nüfus kâğıdı yaşınız 50’leri gösteriyor. Ama hiç öyle durmuyorsunuz... Sizce biyolojik yaşınız kaç?

17! Diyorum ya benim içime ergen kaçmış. Hiç büyütmeye niyetim yok.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER