Yılmaz Bal: "Geçen sezon Muriç 10 milyon Euro eder mi diye konuşuluyordu..."

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, teknik direktör Tomas’ın gelişinden, transferlere kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yılmaz Bal: "Geçen sezon Muriç 10 milyon Euro eder mi diye konuşuluyordu..."

Erzurum'daki Sway Otel'de konaklayan Rizespor'da sportif direktör Yılmaz Bal, pandemi sürecinde en çok sıkıntı yaşayan takım olduklarını vurgulayarak, “Pandemi sürecinde biz dahil birçok takım çok zorlandı. Süreci en iyi şekilde geçirmeye çalıştık. Son saniyeye kadar mücadelemiz devam etti. Bileğimizin hakkıyla ligde kaldığımız için mutluyuz. Pandemi sürecini 2 ay futbol oynamadan geçmek zordu. Transfer dönemi bittiğinde 2 önemli oyuncumuzu kaybettik, takım içinde de birçok oyuncumuz sakatlık geçirdi. O süreçte en çok acıyı biz çektik” dedi.

"HOCASIZ KALDIĞIMIZ SÜRECİ İYİ YÖNETMEMİZ GEREKİYORDU"

Teknik direktör Tomas’ın gelişini değerlendiren Bal, “Son 2 hafta hocamızın ayılmasıyla birlikte zor bir süreçti. Hocasız kaldık, zor bir süreçti. O süreci iyi yönetmemiz gerekiyordu. Hoca ekibinin değişmesi ve Tomas hocanın gelişi bize motivasyon sağladı. Tomas hocanın artısı Okan hocanın yardımcısı olarak takımımızda görev almış olması. Oyuncuları tanıması ve birkaç lisan bilmesi önemliydi. Bize büyük bir enerji kattı ve Yeni Malatyaspor karşısına o enerjiyle çıktık, net bir skorla ayrıldık. Zor maçlar oynadık. Hep rakiplerimizle oynadık. Kendi gücümüzle ligde kaldık" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER