Yeni dönemin ilk kabine toplantısı yarın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yeni kabinesini açıkladı. Yarın da ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda ekonomi ve terörle mücadele başlıklarının öne çıkması bekleniyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yeni dönemin ilk kabine toplantısı yarın

Yeni kabinenin ilk toplantısına ilişkin detayları CNN TÜRK Muhabiri Arda Erdoğan bu sözlerle aktardı:

Yeni kabine üyelerini ilk kez yarın bir arada göreceğiz. Kabine Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ikinci kabinesinin ilk toplantısında gündemde ekonomiye dair başlıkların olması bekleniyor. Temmuz ayında yapılması beklenen asgari ücret artışı, en düşük memur maaşının 22 bin lira seviyesine yükseltilmesi, emekli ikramiyesinde bir değişiklik olup olmayacağı gibi daha çok ekonomi başlıklarının kabinenin ilk toplantısında sıcak başlıklar olması bekleniyor.

Yeni dönemin ilk kabine toplantısı yarın - Resim : 1

MEHMET ŞİMŞEK SUNUM YAPACAK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER