Yaşlıların evlerine ‘Getir’ecek

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İstanbul’daki ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü 50 bin kişinin evine Getir’le ulaşacaklarını açıklamasının ardından Getir’in kurucusu Nazım Salur’la konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yaşlıların evlerine ‘Getir’ecek

Yaklaşık 5 yıl önce kurulduklarını söyleyen Salur, hızla büyüyerek günde 350 bin siparişi müşterilerine teslim eder duruma geldiklerini söyledi. Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının açıklanmasından sonra hem üye sayısında hem de siparişlerde büyük artış yaşandığını kaydeden Salur, koronavirüsün yurtdışındaki artış hızını gördükten hemen sonra tüm ekibiyle yeni senaryolara hazırlandıklarını ve müşterilere yanıt verebilmek için plan yaptıklarını anlattı.

Yaşlıların evlerine ‘Getir’ecek - Resim : 1

Böyle bir organizasyona hazır mıydınız?

Yurtdışında neler yaşandığını takip ediyorduk. Koronavirüs salgınının büyüyeceğini görüyorduk. Getir’in konumunun farklı olacağını gördük. Getir canınız çektiğinde bir şey aldığınız, daha çok atıştırmalık sipariş ettiğiniz ya da eksiğinizi tamamladığınız bir uygulamaydı. Koronavirüs ile birlikte Getir’den temel ihtiyaç maddeleri, pirinç, makarna, baklagil, yağ vs siparişleri hızla arttı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER