Yargı’nın yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecek: Aileme bir şey olursa bu dünyayı yakarım!

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın 53.bölümü izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümden yayınlanan yeni tanıtım aksiyonu yüksek bir bölümün sinyallerini veriyor

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yargı’nın yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecek: Aileme bir şey olursa bu dünyayı yakarım!

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Yargı’da nefesler tutuldu. Heyecan dolu bölüm finalinin ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımı hikâyenin gidişatına dair merakı artıyor.

Yargı’nın yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecek: Aileme bir şey olursa bu dünyayı yakarım! - Resim : 1

Yayınlanan tanıtıma Defne’yi bulabilmek için her yolu deneyen Ilgaz’ın Yekta’ya  söylediği ‘Ailem benim her şeyim, dünyam. Onlara bir şey olursa bu dünyayı yakarım, seni de ortasında bırakırım’ sözleri damga vuruyor.

Yargı’nın yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecek: Aileme bir şey olursa bu dünyayı yakarım! - Resim : 2

Diğer tarafta Ceylin’in Ilgaz’ın kardeşini bulabilmek için başvurduğu yollarla ilgili sözleri ise ikili arasında yaşanacak gerginliğin sinyallerini veriyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER