için kaldı

Yargıç o belgeyi yayınladı

3 Ocak'ta hakkındaki altı suçlamanın beşinden mahkûm edilen Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla davasında önemli gelişmeler yaşanmaya davam ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yargıç o belgeyi yayınladı

Yargıç o belgeyi yayınladı - Resim : 1Yargıç Richard Berman, bugün jüri üyelerinin her suçlamaya ilgili kararını yansıtan mahkeme belgesini yayınladı.

Berman'ın kamuya açtığı belgeler arasında jüri ile arasında geçen yazışmalar da bulunuyor. Bu yazışmalarda jüri üyelerinin mahkemeden istediği özel ihtiyaçlar ve davayla ilgili sorular yer alıyordu.

Belgeler arasında Atilla'nın avukatlardan Tod Harrison'ın Halkbank ile yaptığı anlaşmanın detayları da dikkat çekti. Harrison'ın masrafları hariç saat ücreti olarak 1200 dolaraa anlaştığı görülüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER