"Yanlış hiçbir şey yapmadık"

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediyelerine kayyım atanmasıyla ilgili, “Yanlış hiçbir şey yapmadık. Eğer dağda silahlı mücadeleyi veriyorsak bunu yapmak zorundaydık” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Yanlış hiçbir şey yapmadık"

Soylu, dün Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

MORAL DE MAMA DA O BELEDİYELERDEN

“Terörle beraber terörizm ile de mücadele etmek durumundayız. Pazartesi günü bu noktada bir adım atıldı. Üç belediye başkanı görevden alındı. Kanunların ve Anayasa’nın verdiği yetkiyi yerine getirmek için bunu kullandık. Yanlış hiçbir şey yapmadık. Eğer dağda silahlı mücadeleyi evlatlarımız veriyorsa, sınır ötesinde bu ülkeye saldıranlara karşı can pahasına büyük bir mücadele veriyorsak, bunu yapmak zorundaydık. Çünkü o teröriste moral de mama da o belediyelerden gidiyor. Kimse kusura bakmasın biz saf değiliz. Çocuklarımıza dağda terörist kovalatırken teröristin buralardan destek almasına izin veremeyiz. Üstelik vatandaşın vergi ve parasıyla.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER