için kaldı

Bahçeli’den ‘fon’ tepkisi: Doymayan kursaklar

Bahçeli, son günlerdeki dolandırıcılık iddialarına ilişkin “Doymayan kursaklarının tahrikiyle milyon dolarlarını bu fonlara bağlayan simalar ve şaibeli soytarılar milletimizde haklı öfkeye neden olmaktadır” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bahçeli’den ‘fon’ tepkisi: Doymayan kursaklar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

“İftiralara ve karanlık oyunlara karşı tedbirli olmazsak bozgun kaçınılmazdır. O halde, ayrılıklara karşı birleşmenin yanında durmalıyız. Dağılmaya karşı güçbirliğinin peşinden koşmalıyız. Siyaseti çıkarlarının tahkimi, egolarının ikmali, nefislerinin tatmini için bir vasıta görenlerin en başta demokrasiye ve siyaset kültürümüze verdikleri hasarlar korkunç boyutlara ulaşmaktadır. Bu hazin ve içler acısı gerçek siyasete ve siyasetçiye güveni maalesef tahminlerin ötesinde tahrip etmektedir. Buna da hiç kimsenin hakkı yoktur. Milletin sesine kulak vermeyip makam, koltuk, şöhret ve servet ihtirasının tutsağı olanlar siyasi partiden daha çok organize menfaat şebekesi, hatta suç örgütüne dönüş yapabilmektedir. Bir siyasetçinin özü sözüne kefil olmalıdır.

Bahçeli’den ‘fon’ tepkisi: Doymayan kursaklar - Resim : 1

ŞAİBELİ SOYTARILAR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER