için kaldı

Vahşice katledilmişti! Neslihan Kaya'nın katil zanlısına müebbet hapis cezası verildi

Gaziantep'te boş bir arazide, boğazı kesilerek ve vücudunun pek çok yeri bıçaklanarak öldürülen Neslihan Kaya'nın katil zanlısına "kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Vahşice katledilmişti! Neslihan Kaya'nın katil zanlısına müebbet hapis cezası verildi

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Belkıs Mahallesi'nde boğazı kesilerek ve vücudunun pek çok yeri defalarca bıçaklanarak öldürülen 41 yaşındaki Neslihan Kaya'nın katil zanlısı Teyfik D.'nin yargılanmasına 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşma ile devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Teyfik D. ile avukatı katıldı. Sanık, mahkemede yaptığı savunmasında olay esnasında maktulün kendisine bıçak çektiğini ve sonrasında kendisini kaybettiğini ve öldürme olayını gerçekleştirmediğini iddia etti.

MAHKEMEDEN MÜEBBET HAPİS CEZASI

Alınan savunmanın ardından Cumhuriyet Savcısı maktulün sanığın aracına bindiğini ve sonrasında ikili arasında çıkan tartışmanın akabinde bıçakla öldürdüğünü belirterek sanığın cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti ise sanık Teyfik D.'yi "kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER