Ürünlerini 80 ülkede satıyor, Avrupa pazarı için dev işbirliğine gitti

Plastik mobilya sektöründe 40 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Siesta Mobilya, Euroleague Basketbol ve Euroleague Basketbol Final Four'un resmi sponsoru oldu. Ağırlıklı olarak yurtdışı piyasalara yönelik çalışan ve üretimin yüzde 70'ini ihraç eden şirketin ürünleri 80 kadar ülkede tüketicilere ulaşıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ürünlerini 80 ülkede satıyor, Avrupa pazarı için dev işbirliğine gitti

YAPILAN işbirliği nedeni ile düzenlenen törende konuşan Siesta Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Işıldar, Euroleague Basketbol ile işbirliklerine ilişkin

Özellikle Türkiye, Fransa, Yunanistan, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde önemli konumda yer alması, Euroleague Basketbol ile iş birliğimiz açısından önem taşıyor. Euroleague Basketbol maçlarının ilgili ülkelerde gerçekleşmesinin, markamızın tasarım anlayışındaki dinamiği ve Avrupa pazarındaki gelişmesi ile uyumlu olduğunu düşündük ve marka bilinirliliğimize olumlu yönde katkı sağlayacağına inanarak, Euroleague Basketbol ile iş birliğimize ilk adımı atmaya karar verdik. 2018-2019 sezonu için başlattığımız bu ortaklık ile Siesta'yı Avrupa'da temsil etmeyi amaçlıyor, gelecek yıllarda da ortaklığın markalaşma sürecimizi geliştireceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

SİESTA'DAN 30 MİLYON TL'LİK YATIRIM HEDEFİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER