için kaldı

Ünal Karaman'dan transfer açıklaması; "Belirledik"

UEFA Avrupa Ligi C Grubu son haftasında deplasmanda İsviçre'nin Basel takımına 2-0 yenilerek kupaya veda eden Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, grupta son derece değerli takımlar karşısında kendilerini test ettiklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünal Karaman'dan transfer açıklaması; "Belirledik"

Grupta 1 puanla son sırada kalan bordo-mavili takımın teknik direktörü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu müsabakayla beraber bu sene Avrupa Kupası'na veda ettiklerini belirterek, "Grupta son derece değerli kaliteli takımlar vardı. Onlarla kendimizi test ettik. Genç oyuncularımızı tecrübelendirdik. Sonuçtan bağımsız şunu söyleyebilirim. Sonuç evet beklediğimiz şekilde gelişmedi ama oynadığımız her müsabaka hikayesi yazılan bir müsabakaya dönüştü. Oyuncuların mücadelesinden memnunum. Tabii ki sonuçlar bizi üzdü." şeklinde konuştu.

Bu sezon yaşadıkları sıkıntılara dikkati çeken Karaman, şöyle devam etti:

"Sizler bizim şartlarımızı biliyorsunuz ama burada birçok arkadaşımız içinde bulunduğumuz şartlardan uzak olabilir. Bir oyuncumuz, 1 yıl sonra ilk müsabakasını oynadı, hazırlık maçı oynamadan. Bu bizim için bir cesaretti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER