Honda'nın yenilenen Jazz e:HEV yakında satışta! Fiyatı ne kadar olacak?

Honda'nın makyajlanan hibrit modeli Jazz e:HEV; yenilenen petek ızgara, ön ve arka tampondaki girintili çizgiler ve değişen jantlarla daha sportif bir görünüme kavuştu. İşte Honda Jazz e:HEV özellikleri ve fiyatı...

PARADURUMU PARADURUMU
Honda'nın yenilenen Jazz e:HEV yakında satışta! Fiyatı ne kadar olacak?

Honda'nın hibrit modeli Jazz e:HEV, tazelenen görünümüyle dikkat çekiyor. Yenilenen ön ve arka tamponlardaki girintili çizgiler, sportif bir hava yaratırken, petek ızgara tasarımı da modern ve dinamik bir izlenim veriyor.

Honda'nın verdiği bilgiye göre, 1,5 litrelik hibrit motoruyla donatılan Jazz e:HEV, canlı bir sürüş deneyimi sunarken, güçlendirilen motor ve donanım teknolojileriyle sınıfında liderliğini pekiştiriyor.

Honda Jazz e:HEV özellikleri

Türkiye pazarında hibrit ürün yelpazesini genişletme stratejisine devam eden Honda, B segmentindeki hibrit modeli Jazz'ı daha sportif bir tasarım, daha güçlü motor ve gelişmiş donanım özellikleriyle yeniledi.

Yenilenen dış tasarım, Jazz e:HEV'e sportif bir estetik kazandırmış durumda. Güçlendirilen hibrit motor teknolojisi ise daha akıcı ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Yenilenen Jazz e:HEV, geniş iç mekanı, büyük bagaj hacmi, ısıtmalı ön koltukları ve direksiyonuyla birlikte teknoloji ve güvenlik donanımlarıyla da fark yaratıyor.

Güvenlik konusunda da Jazz e:HEV iddialı. Toplam 10 hava yastığı ve Honda Sensing teknolojisi gibi gelişmiş güvenlik özellikleri ile donatılmış olan bu model, sürücü ve yolcular için kapsamlı koruma sunuyor.

Honda'nın yenilenen Jazz e:HEV yakında satışta! Fiyatı ne kadar olacak? - Resim : 1

Honda Jazz e:HEV ne zaman satışa sunulacak?

Jazz e:HEV, iki farklı renk seçeneği olan Advance donanım paketi ile 12 Ağustos'tan itibaren Honda bayilerinde satışa sunulacak. Yenilenen dış tasarımı, güçlendirilen hibrit teknolojisi ve gelişmiş iç mekanıyla Honda Jazz e:HEV, hibrit otomobil segmentinde dikkat çeken bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Honda'nın "Yoo no bi" tasarım felsefesine uygun olarak geliştirilen Jazz e:HEV, kullanıcı odaklı tasarım anlayışını sürdürerek zarif ve modern bir iç mekan sunuyor. Kullanıcı dostu dokunmatik ekran, geniş iç hacim ve gelişmiş sürüş destek teknolojileri ile birleşen Jazz e:HEV, kullanıcılarına hem konfor hem de güvenlik sağlamayı hedefliyor.

Yenilenen hibrit teknolojisi sayesinde, Jazz e:HEV enerji verimliliğini koruyarak daha dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor. Şehir içi ve otoyol gibi farklı sürüş koşullarına uyum sağlayabilen bu teknoloji, sürücüye çeşitli sürüş modları sunarak en uygun performansı elde etmeyi mümkün kılıyor.

Honda Jazz e:HEV fiyatı ne kadar olacak? 

Honda Jazz e:HEV, 12 Ağustos'ta 1 milyon 390 bin TL'lik fiyatıyla Türkiye'de satışa çıkacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER