için kaldı

Tuzla Halk Plajı açıldı: Vatandaşlardan yoğun ilgi

Tuzla’nın Postane Mahallesi’nde bulunan Tuzla Halk Plajı, Tuzla Belediyesi’nin bakım ve onarım çalışmalarının ardından açıldı. Salı günleri hariç haftanın her günü sabah 10.00 ile 18.00 saatleri arasında açık olacak plaja vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tuzla Halk Plajı açıldı: Vatandaşlardan yoğun ilgi

Pandemi dolayısıyla bir süredir kapalı olan Tuzla Halk Plajı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından yeniden faaliyete alındı. Belediye ekiplerinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladığı plajda soyunma odaları, duşlar, kafe, şezlong, şemsiye bulunuyor. Ayrıca 3 adet cankurtaran desteği ile güvenlik önlemleri de alındı.Tuzla Halk Plajı açıldı: Vatandaşlardan yoğun ilgi - Resim : 1

“GÜNEŞİN VE DENİZİN TADINI ÇIKARIN” 

Konuya ilişkin Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” İstanbullulara güzel bir haber verelim. Pandemi nedeniyle bir süredir kapalı olan Tuzla Belediyesi Halk Plajımız 3 Ağustos Çarşamba gününden itibaren misafirlerini ağırlamaya başladı. Güneşin ve denizin tadını çıkarın” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER