için kaldı

Fenerbahçe'den Galatasaray'a alkış yok!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in 'Bizi alkışlayacaklardır' açıklaması Kadıköy'de karşılık bulmadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'den Galatasaray'a alkış yok!

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından gündeme gelen “Fenerbahçe derbide Galatasaray’ı alkışlayacak mı?” sorusunun yanıtı netleşti: Alkış yok. Sarı lacivertli kulübe yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Fenerbahçe’nin gündeminde böyle bir madde yok. Bu konuda fikrine başvurduğumuz isimler Hürriyet’e şunları söyledi: “Pazar günü rakibimizi evinde yenersek Galatasaray sadece 2 puan farkla şampiyon olmuş olacak. Rakibimiz birçok maçı hakem hatalarıyla kazanırken Fenerbahçe’nin hakem kararlarıyla şampiyonluğu engellenmiştir.

Hakemlerin kritik kararlarını hatırlattılar

Adana Demirspor maçını hatırlayın, Mert Hakan Yandaş’ın sayılmayan nizami golü ve aynı maçta çalınmayan 2 net penaltımız vardı. 3-3 berabere biten İstanbulspor maçında da Szalai’nin net golü Pedro kaleciye faul yaptığı gerekçesiyle VAR’la iptal edilirken aynı karşılaşmada İstanbulspor’un penaltısının VAR’dan gelmesi her şeyin özetiydi. Bu iki maçta 4 puanımız gasp edilmese pazar günü sahaya şampiyon olarak çıkacaktık. Bu durumda kimi niçin alkışlayacağız? Alanyaspor, Karagümrük, Başakşehir maçlarını da hakem hataları yaşadık.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER