Tuğba Ekinci'den sevgilisine: Ayrılırsan takıları vermem

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Magazin dünyasından kısa haberler...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tuğba Ekinci'den sevgilisine: Ayrılırsan takıları vermem

Tuğba Ekinci, pilot sevgilisi Berk Fenercioğlu ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Ünlü şarkıcı muhabirlerin “Neden maske takmıyorsunuz” sorusuna “Maske yok, takmıyoruz. Sizin baskınızı yemiyorum, istediğiniz kadar baskı yapın” dedi. Sevgilisinin aldığı yüzükleri gösteren Ekinci, “7 taşın önüne tektaş aldı, bir tane de 5 taş taktı. Annesinde de aynı mücevherler var. Çok bonkör” diye konuştu. Ünlü şarkıcı daha sonra sevgilisine dönerek “Benden ayrılırsan takıları geri vermem, bilesin” dedi. (Sayit DURMAZ)

Tuğba Ekinci'den sevgilisine: Ayrılırsan takıları vermem - Resim : 1

Uyku felcine yakalanmadım

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, hafta sonunu Bebek Otel’de geçirdi. Çift, pazar günü otelden ayrılırken görüntülendi. Yurtdışına çıkmaya hazırlandığını söyleyen Şallı, “uyku felci” nedeniyle zor günler geçirdiği haberlerini yalanladı. Uğur Akkuş da eşinin böyle bir rahatsızlığı olmadığını söyledi. Uyku felci, halk arasında “karabasan” olarak adlandırılan bir tür uyku bozukluğu. (Sayit DURMAZ)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER