Trump: 2020'de yine adayım

Birleşik Krallık temasları önceki gün sona eren ABD Başkanı Trump (72) , İngiliz basınına konuştu. Trump, İngiliz Mail on Sunday gazetesinde yayınlanan röportajında sağlık ya da başka bir problem olmazsa 2020'de yeniden aday olmayı düşündüğünü belirtti. Trump, kendisine karşı rakip Demokrat Parti'den güçlü bir aday çıkmayacağına inandığını da kaydetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trump: 2020'de yine adayım

PROTOKOL GAFI

Trump, bu röportajı başkanlık uçağı Air Force One'da, tanınmış televizyoncu Piers Morgan'a verdi. ABD Başkanı, Kraliçe 2'nci Elizabeth ile olan özel görüşmesinden de bahsetti. Ancak Batı basını bu görüşme hakkında konuşmasını Trump'ın Kraliyet protokolünü bir kez daha ihlal ettiği şeklinde yorumladı. Kraliçe ile görüşmeye değinen Trump, Kraliçe'nin İngiltere'nin AB'den çıkmasını “çok karmaşık bir problem” olarak gördüğünü öne sürdü.

ANNEM GÖRSEYDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER