Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür 3 ay yok!

Konyaspor maçında ilk yarıda Ömer Ali Şahiner’in darbesiyle sakatlanan bordo mavili oyuncu, daha önce menisküs yırtığı nedeniyle 183 gün sahalarda uzak kalmıştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür 3 ay yok!

Trabzonspor'un 3-1 kazandığı Konya maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Ömer Ali Şahiner’in darbesi sonrasında sakatlanan Ömür’ün sağ ayak bileğinde kırık bulunuyor. 21 yaşındaki futbolcunun İstanbul’a gittiği ve geniş kapsamlı kontrollerinin yapılacağı belirtilirken, ardından ameliyatına yönelik karar verileceği açıklandı. A Milli Takım ile kendisinin doktoru olan Ufuk Şentürk, TRT Spor’a yaptığı açıklamada, “Kırık, kalıcı bir hasar bırakmayacak. Oyuncumuzun futbol hayatı etkilenmeyecek” şeklinde konuştu.

İKİNCİ BÜYÜK SAKATLIĞI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER