Trabzonspor yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı

Trabzonspor'da olağanüstü genel kurulda başkan seçilen Ertuğrul Doğan görev dağılımı yaptı. Trabzonspor'un yeni asbaşkanı Zeyyat Kafkas, genel sekreteri ise Kemal Ertürk oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, olağanüstü genel kurulda seçilen yönetim kurulu üyelerinin görevlerini belirledi. Dün gerçekleşen olağanüstü genel kurulda başkan seçilen Ertuğrul Doğan, kongre sonrasında yönetimiyle ilk toplantısını yaptı. Toplantıda alınan karara göre Trabzonspor'un yeni asbaşkanı Zeyyat Kafkas olurken, genel sekreterlik görevi Kemal Ertürk'e verildi. Ertuğrul Doğanın başkan yardımcıları ise Serkan Kılıç, Ali Haydar Gedikli, Faruk Hacıhaliloğlu, Nevzat Kaya, Taner Fikret Saral ve Yahya Karahasan oldu.

Trabzonspor’un 48’nci yönetim kurulunun görev dağılımı şu şekilde oldu:

Başkan: Ertuğrul Doğan

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER