Trabzonspor son dakika transfer haberleri | Anlaşma sağlandı, sağlık kontrolünden geçecek

Ligde geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlayan Trabzonspor, yeni sezon öncesi takıma takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililer anlaşmaya vardığı Arjantinli stoper Gaston Campi'yi gelecek hafta sağlık kontrolünden geçirecek. İşte Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan isimler...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor son dakika transfer haberleri | Anlaşma sağlandı, sağlık kontrolünden geçecek

Bordo-mavili yönetimin transferini bitirmek için uzunca bir süredir uğraş verdiği Arjantinli stoperin gelecek hafta Trabzon’a geleceği ve sağlık kontrolünden geçeceği ifade edildi.

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Portekiz’in Chaves takımında geçiren Gaston Campi’nin bonservisi Arjantin’in Estudiantes takımında bulunuyor. Bordo-mavili kurmaylar, 28 yaşındaki Campi ve menajeriyle anlaşma sağladı.

Kulübü Estudiantes ile ise taksitlendirmeler konusunda küçük pürüzler kaldı. 3+1 yıllık sözleşme yapılması planlanan Gaston Campi’nin sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor. (Karadenizgazete)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER