Trabzonspor için sürpriz iddia! Alexander Sörloth'un ardından...

Trabzonspor'da transfer çalışmaları şimdiden hız kazandı. Bordo-mavililer kulübe yeni bir Norveçli kazandırmak için harekete geçiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor için sürpriz iddia! Alexander Sörloth'un ardından...

Trabzonspor’da transfer konusunda durmak yok. Bordo-mavililerin sezon başında Crystan Palace’tan kiraladığı Alexander Sörloth performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekerken bordo-mavililer kulübe yeni bir Norveçli kazandırmak için harekete geçiyor.

Asist Analiz'de yer alan habere göre; Karadeniz temsilcisinin scout ekibi Norveç Ligi’nde mücadele eden Odds BK forması giyen ve 31 Aralık 2019 itibariyle sözleşmesi sona erecek Filip Moller Delaveris için yönetime ‘alınabilir’ raporu verdi.

Norveç ekibi Odds BK’nın 3. Lig’de mücadele eden pilot takımı Odds BK II’de yd görev yapan 18 yaşındaki futbolcu hem forvette hem de sol kanatta görev yapabiliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER