için kaldı

Son dakika: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı sonrası Ergin Ataman'dan dikkat çeken hareket!

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi üçüncü maçında Anadolu Efes, sahasında Fenerbahçe Beko’yu 103-92 yenerek seride durumu 2-1'e getirirken karşılaşmanın ardından Başantrenör Ergin Ataman'ın yaptığı hareket dikkat çekti. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı sonrası Ergin Ataman'dan dikkat çeken hareket!

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan ilk iki mücadeleyi kaybeden Anadolu Efes, serinin üçüncü maçında karşılaştığı Fenerbahçe Beko'yu 103-92 mağlup etmeyi başardı.

Sinan Erdem'de oynanan ve ev sahibi Anadolu Efes'in üstünlüğü ile sona eren maçın ardından Başantrenör Ergin Ataman'dan dikkat çeken bir hareket geldi. 

Galibiyet sonrası Anadolu Efes seyircisi "Kupa alsana, kupa alsana" diye tempo tutunca Ataman da taraftara dönerek coşkuyla karşılık verdi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER