Bülent Ersoy'a şemsiyeli koruma

Anıtkabir ziyaretinde üniformalı bir subayın Bülent Ersoy’a şemsiye tutması olay yaratmıştı. Ankara’da katıldığı açılışta da bir kişi Ersoy’a şemsiye tutmakla görevlendirildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bülent Ersoy'a şemsiyeli koruma

BU KEZ GÜNEŞTEN KORUDU

 Bülent Ersoy, hafta sonu Ankara’da Gözde Çetin ve Pınar Uslu’nun sahibi olduğu ‘Jalis Beauty Bar’ adlı güzellik merkezinin açılış davetine katıldı. Sanatçı, kendisi için hazırlatılan istiridye kabuğu şeklindeki koltukta oturarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sanatçıyı güneşten korumak için bir kişi, başında şemsiyeyle bekledi. Bu görüntü, Ersoy’un Anıtkabir ziyaretini akıllara getirdi. Yağmurlu havada üniformalı bir subay ünlü şarkıcıya şemsiye tutmuş, o görüntüler çok tartışılmıştı.

Bülent Ersoy'a şemsiyeli koruma - Resim : 1

Bülent Ersoy’un yeni yaşı, ‘Diva’ harfleriyle hazırlanmış pastayla kutlandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER