TFF Başkanı Nihat Özdemir: Futbolumuzun sorunlarını çözeceğiz

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfının toplantısı, Riva'da yapıldı. Toplantının ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Futbolumuzun sorunlarını çözeceğiz

Toplantının ardından konuşan TFF Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamaları şöyle:

"Kulüpler Birliği ile ilk toplantımızı yaptık. Futbolumuzun birçok sorunu var, göreve gelmemizin en önemli sebeplerinden biri bunları çözmektir. Ne gibi sorunlar olduğunu aramızda tartıştık. Görüşlerimiz aynıdır. Türk futbolunun marka değerini arttırmak üzere adımlar atmaya karar verdik."

”Gereken açıklama yapılacağı zaman anlaşmanın şartlarını da bildiririz. Aldığımız her kararın paylaşılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Ana hedef marka değerini artırıp tribünlere daha fazla insan çekmek. Bunlar olduğu zaman her şey daha kolay sürdürülür. Bunlarla ilgili komisyonlar kuracağız. Her toplantıdan sonra ne gibi kararlar alacağımızı kamuoyuyla paylaşacağız.” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER