TBMM Başkanı Şentop, mevkidaşlarının bayramını kutladı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kurban Bayramı dolayısıyla 8 meclis ve senato başkanıyla telefon görüşmesi gerçekleştirerek, mevkidaşlarının bayramını kutladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TBMM Başkanı Şentop, mevkidaşlarının bayramını kutladı

TBMM Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Şentop, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahibe Gafarova, Cezayir Millet Konseyi (Senato) Başkanı Salah Goudjil, Cezayir Halk Meclisi Başkanı İbrahim Buğali, Endonezya Halkın Danışma Meclisi Başkanı Bambang Soesatyo, Kırgızistan Meclis Başkanı Talant Mamıtov, Libya Devlet Yüksek Konseyi Başkanı Halid el-Mişri, Malezya Meclis Başkanı Azhar Azizan Harun ve Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Muhammed el-Halbusi ile telefonda görüştü.

Görüşmelerde bayram tebriğinin yanı sıra ikili ilişkiler ve bölgeyi ilgilendiren konularda görüş alışverişinde bulunan Şentop, dost ülkelere Türkiye'nin desteğini iletti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER