Süper Lig ekibi için Guti Hernandez iddiası

İspanyol basınından Diario AS lacivert beyazlıların takımın başına İspanyol teknik adamı getirmeyi düşündüğünü öne sürdü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Süper Lig ekibi için Guti Hernandez iddiası

Süper Lig’de daha önce Beşiktaş’ta forma giyen, aktif futbol kariyerini noktaladıktan sonra teknik direktörlük yapan Guti Hernandez için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen ve yaptığı açıklamada, “Aslında Türkiye’den bir teklif var. Ocakta çalışmaya başlamam için bana bir teklif geldi. Takımın ismini şu anda söyleyemiyorum. Hâlâ değerlendiriyorum” ifadelerini kullanan 44 yaşındaki futbol adamını isteyen kulübün Süper Lig ekibi Kasımpaşa olduğu öne sürüldü.

İspanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Dario AS, Cihat Arslan ile yollarını ayıran lacivert beyazlıların, devre arasında Guti’yi teknik direktörlük koltuğuna oturtmayı planladığını iddia etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER