için kaldı

Sultangazi'de 'pes' dedirten anlar! Börekçide yere düşen cüzdanı böyle çaldı

SULTANGAZİ'de, arkadaşıyla oturduğu börek salonunda masadan kalkan müşteri cüzdanını düşürdü, yan masasında oturan kişi ise yere düşen cüzdanı fark etti. Oturduğu masadan kalkan kişi, yan masaya geçerek yerdeki cüzdanı aldıktan sonra böreğini yemeye devam etti. O anlar ile yine Sultangazi'de bir şüphelinin iş yerinin önünden pazar arabasını çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sultangazi'de 'pes' dedirten anlar! Börekçide yere düşen cüzdanı böyle çaldı

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi'nde 28 Ocak Cumartesi günü börek salonunda arkadaşıyla buluşan kişi, bir süre sohbet etti. Bu sırada börek salonuna gelen bir başka müşteri siparişini verdikten sonra masaya oturdu. Kısa süre sonra ise yan masada oturanlar kalktı. Müşterilerden biri kalktığı sırada cüzdanını düşürdü. Yan masada börek siparişi verdikten sonra bekleyen kişi, düşen cüzdanı fark edip harekete geçti. Oturduğu masadan kalkarak yan masaya oturan şüpheli, yerdeki cüzdanı alarak bacak arasına sakladı. Cüzdanını düşüren kişi ile arkadaşı börekçiden ayrılırken, şüpheli siparişini bekledi. Börek siparişi gelen şüphelinin daha sonra iş yerinden ayrıldığı öğrenildi.

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan olay ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, börekçiye gelen kişinin sipariş vererek masaya oturduğu, kısa bir süre sonra yan masada oturan iki kişinin kalktıkları görülüyor. Yan masada oturan ve siparişini bekleyen kişinin yere düşen cüzdanı fark ettiği, oturduğu masadan kalkarak, yan masaya oturduğu, çevresine baktıktan sonra yere düşen cüzdanı aldığı kameraya yansıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER