için kaldı

Sultangazi'de akrabalar birbirine girdi

İstanbul, Sultangazi'de akrabalar arasında çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sultangazi'de akrabalar birbirine girdi

Olay, Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 108 sokakta İ.K. (30) ve E. K., (37) sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Kavga sırasında İ.K., üzerindeki silahı çıkararak, amcasının oğlu E.K.'ya ateş açtı. O esnada olay yerinde bulunan bir başka aile üyesi Y.K.(54)'ya da kurşun isabet etti.

Peş peşe ateş açan İ.K., olay yerinden kaçarken, E.K. ve Y.K., dizlerinden vurularak yaralandı. Olaydan haberdar olan E.K. ve Y.K.'nın akrabaları olay yerine geldi. Her iki yaralı, akrabalarının yardımıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, yaptıkları çalışmalarda İ.K.'nın 500 metre ileride bulunan evlerine saklandığını tespit etti. Ekipler, İ.K.'yı saklandığı evde gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER