Anlaşma imzalandı... 20 milyon dolar bekliyor

Arena Bilgisayar, Infinix marka cep telefonu ve aksesuarlarının Türkiye genelinde dağıtımına ilişkin distribütörlük anlaşması imzaladı. Şirket, yapılan anlaşmanın şirket satışlarına yıllık etkisinin 20 milyon doların üzerinde olduğunun beklendiğini belirtti.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Anlaşma imzalandı... 20 milyon dolar bekliyor

Arena Bilgisayar'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz, Infinix marka cep telefonu ve aksesuarlarının Türkiye genelinde dağıtımına ilişkin distribütörlük anlaşması imzalamıştır. Infinix, Tecno ve Itel marka akıllı telefon ve aksesuarlarının üreticisi konumunda bulunan Çin merkezli "Transsion  Holdings"in bünyesinde yer almaktadır. Transsion Holdings Afrika, Hindistan, Orta Doğu ve Asya-Pasifik pazarlarında başarılı bir yaygınlaşma stratejisi uygulayarak önemli bir pazar payı elde etmiştir. Infinix ile yapılan anlaşmanın Şirket'imizin satışlarına yıllık 20 Milyon ABD Doları üzerinde katkı sağlaması beklenmektedir.

Pay sahiplerinin ve Kamunun bilgisine sunulur."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER